Hartelijk welkom op de meest uitgebreide catalogus van het platenlabel ELF PROVINCIEN. Dit label werd uitgebracht door platenmaatschappij DURECO uit Amsterdam (later Weesp). Elf Provinciën is een zeer succesvol label geweest, uitsluitend gericht op het Nederlandse lied en op instrumentale muziek (vooral de destijds erg populaire accordeonmuziek). Bekende artiesten vonden hun weg naar dit label: Ben Cramer, Pierre Kartner, Corry Konings, Wilma, Jacques Herb, Anja en Johnny, De Kermisklanten, Gebroeders Brouwer, enz. De eerste LP's dateren uit 1969, de laatste uit 1979. In deze 10 jaar zijn meer dan 500 titels verschenen. Het is de bedoeling op deze pagina's een overzicht te geven van alles wat er is verschenen. Ik ben al erg ver, maar het is nog lang niet compleet. Ik hoop dat IEDEREEN DIE FOUTEN ONTDEKT OF AANVULLINGEN HEEFT dit laat weten door een reactie achter te laten op de blog of te mailen naar pietdirkx@hotmail.com, zodat we met ons allen dit stuk vergeten Nederlandse muziekhistorie compleet kunnen maken. Dit is een FANSITE, helaas zonder medewerking van Dureco.

4704/05/06


Een tros vol gouden troeven (1974)

2 opmerkingen:

  1. ik heb de 3 elpee box ( een Tros vol gouden groeven ) achter staat dat dit NR .ELF 47.04/05/06 .in de lijst staat NR47.05/06/07

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal de nummering aanpassen. Zou je een foto willen opsturen, waarop de nummers zichtbaar zijn? Dan kan ik die erbij plaatsen. Je kunt de foto opsturen naar pietdirkx@hotmail.com Alvast bedankt. Van 4704 maak ik het nummer 4707.

      Verwijderen